Borrelbroodjes met salami | Foodaholic.nl

Borrelbroodjes met salami

Na de ‘broodjes uit de oven‘ en de ‘borrelbroodjes met courgette‘ is het nu tijd voor weer een ander lekker borrelbroodje. Deze keer een broodje met salami, ui en kaas. Een perfecte snack voor in het weekend en heel gemakkelijk om te maken.

Ze zijn heerlijk om te serveren als borrelhapje, maar ook erg lekker bij een kommetje soep of naast een salade.

Aantal: 12 borrelbroodjes

Dit heb je nodig:

  • 1 afbakstokbrood
  • 5 eetlepels tomaten passata
  • 90 gram salami, kleingesneden
  • een halve kleine ui, fijngesnipperd
  • geraspte jonge kaas

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Snijd de kontjes van het stokbrood af en snijd het overige deel in sneetjes van ongeveer een centimeter breed.
  3. Leg de sneetjes stokbrood op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer ieder sneetje in met een dun laagje van de tomaten passata. Leg daarop een paart stukjes ui en wat stukjes salami. Top af met een handje geraspte jonge kaas.
  4. Zet ze in de voorverwarmde oven voor ongeveer 10 minuten. Kijk wel af en toe of ze nog niet te bruin worden.

Geniet ervan!

Borrelbroodjes met salami | Foodaholic.nl

Iets gemaakt van Foodaholic? Deel het dan op social media met #foodaholicnl. Ik vind het erg leuk om te zien.

Wil je op de hoogte blijven van Foodaholic? Volg mij dan op Instagram en like mijn Facebookpagina of meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.[wysija_form id=”2″]

Reacties zijn gesloten.