Broodje brie met spekjes en honing | Foodaholic.nl

Broodje brie met spekjes en honing

Zondag is een dag waarop je vaak net iets meer tijd hebt voor je ontbijt of je maakt er gelijk een brunch van. Dit broodje brie met spekjes en honing is dan erg lekker om te maken. Het kan natuurlijk ook prima op een andere dag of gewoon lekker voor de lunch.

Het zoete van de honing, het romige van de brie en het zoute van de spekjes combineert zo goed samen. Het is wel een redelijk machtig broodje dus je zit er snel vol van!

Broodje brie met spekjes en honing – voor 2 personen

Dit heb je nodig:

  • 2 afbakbroodjes
  • Een stuk brie
  • 4 eetlepels spekreepjes
  • Honing

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Snijd de broodjes, zodat je 4 helften krijgt. Bak de spekreepjes in een droge koekenpan een beetje krokant.
  3. Snijd de brie in 12 plakjes en leg op ieder broodje 3 plakjes brie. Schep op ieder broodje dan een eetlepel met spekreepjes en doe er dan naar smaak wat honing overheen.
  4. Bak de broodjes 9 minuten in de voorverwarmde oven.

Geniet ervan!

Liefs, Daniëlle

Broodje brie met spekjes en honing | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Liever een ander broodje? Deze met pesto en tomaat uit de oven is ook heerlijk!

Bewaar dit recept op Pinterest:

Reacties zijn gesloten.