Broodje carpaccio | Foodaholic.nl

Broodje carpaccio

Eén van mijn favoriete broodjes is toch wel een broodje carpaccio. Als deze ergens op de kaart staat, zal ik hem 9 van de 10 keer kiezen… En dat terwijl ik eerder helemaal niet van carpaccio hield. Nu maakte ik thuis ook een heerlijk broodje carpaccio. Hoe ik hem maakte staat in dit recept.

Voor 1 broodje

Dit heb je nodig:

  • een luxe broodje (ik koos ciabatta)
  • 6 plakken carpaccio
  • 1/4 rode ui
  • 1 handje rucola
  • 1 handje kaassnippers
  • 0.5 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel pesto

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor en bak het luxe broodje af volgens de verpakking. Laat het broodje iets afkoelen zodra het uit de oven komt.
  2. Schil ondertussen de rode ui en snijd deze in dunne ringen. Meng de mayonaise en de pesto samen tot een glad geheel.
  3. Snijd het broodje door en smeer één van de helften in met de pestomayonaise. Verdeel de carpaccio over het broodje. Leg vervolgens de rode ui, de rucola, de kaas en de pijnboompitjes over het broodje.

Geniet ervan!

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Reacties zijn gesloten.