Toen ik voor Uit Pauline’s Keuken meedeed met de top your TUC challenge hadden wij deze combinatie op een TUC gedaan. Het kon dan ook niet anders dan dat dit op een broodje ook heel lekker zou zijn. Dit broodje met ossenworst en truffelmayonaise pakte dan ook weer erg goed uit.
Voor 2 broodjes
Dit heb je nodig:
- 2 spelt broodjes
- 100 gram ossenworst
- 10 Amsterdamse uitjes
- 2 handenvol rucola
- 1 eetlepel truffelmayonaise
- zout en peper naar smaak
Zo maak je het:
- Snijd de broodjes doormidden en beleg de onderste helft met een handje rucola.
- Snijd de ossenworst in plakjes en leg deze op de rucola. Bestrooi met een klein beetje zout en peper.
- Smeer hier ongeveer een halve eetlepel truffelmayonaise op.
- Snijd de Amsterdamse uitjes heel fijn. Strooi deze over de mayonaise.
Geniet ervan!
Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s
Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien!