Vriendlief en ik vinden het af en toe erg lekker om een hapjes diner te maken. Naast de “moeilijke” hapjes zoals bijvoorbeeld de geitenkaaskroketjes zetten wij dan natuurlijk ook wat makkelijke hapjes neer. Deze broodjes uit de oven zijn heel gemakkelijk om te maken en daarnaast ook heel erg lekker, perfect dus!
Dit heb je nodig:
- een stokbrood of grote ciabatta om af te bakken
- Tomatentapenade
- 2 bollen mozzarella
- Pesto
Zo maak je het:
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Snijd het stokbrood in plakjes. Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel ze met een klein beetje olijfolie.
- Smeer ieder broodje in met een laagje tomatentapenade, leg er dan een laagje mozzarella op en smeer er als laatste een heel klein beetje pesto op.
- Zet de broodjes 8 á 10 minuten in de voorverwarmde oven. De broodjes komen lekker krokant uit de oven.
Geniet ervan!
Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s
Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien!