De combinatie van brie en honing vind ik echt zo lekker. Vooral als de brie een beetje warm is. Dat het op een burger ook zo goed uit zou pakken wist ik niet. Bij deze burger met brie, honing, spek en tomaat is een feestje om te eten.
Voor 2 burgers
Dit heb je nodig:
- 2 broodjes (ik gebruikte zachte witte bollen)
- 2 hamburgers
- 4 plakken brie
- 2 plakken uitgebakken ontbijtspek
- Augurk naar smaak
- Honing, ongeveer 2 eetlepels
- 50 gram ijsbergsla
Zo maak je het:
- Smeer de hamburgers aan de buitenkant in met een beetje olijfolie.
- Maak een grillpan goed warm en bak de burger ongeveer 4 minuten aan iedere zijde. Bij de laatste 2 minuten leg je de plakjes brie op de burger
- Was de tomaat en snijd deze in plakjes.
- Snijd het broodje open en leg er een laagje ijsbergsla op. Op de ijsbergsla leg je de tomaat, de augurk en de burger met brie.
- Als laatste verdeel je de honing over de burger.
Geniet ervan!
Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s
Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien!