Vandaag wordt het als het goed is nog een mooie zonnige dag. Iets wat ik dan graag maak is een lekkere milkshake.
Toen ik een pakketje met chocolade van Australian ontving wist ik het dan ook meteen. Daar ging ik een heerlijke milkshake mee maken.
Ik gebruikte hiervoor de pure chocolade met hazelnoot en on top nog wat amandelen met melkchocolade en kaneel. Die laatste waren echt gevaarlijk lekker. Ik moest ze gewoon verstoppen anders at ik ze allemaal in 1 keer op.
Aantal: 2 milkshakes
Dit heb je nodig:
- 150 gram pure chocolade met hazelnoot
- 6 bolletjes slagroomijs
- 200 ml melk
- Optioneel: 2 theelepels suiker
- 125 ml slagroom
- 2 eetlepels suiker
- 8 amandelen in melkchocolade en kaneel.
- Nougatine
Zo maak je het:
- Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron. Vergeet niet om goed te roeren.
- Doe de melk, het ijs, de gesmolten chocolade en eventueel de 2 theelepels suiker samen in een blender.
- Klop ondertussen de slagroom met de suiker stijf.
- Schenk de milkshake in een glas. Doe daar een toef slagroom bovenop.
- Leg daar wat chocolade amandelen op en bestrooi met wat nougatine.
Geniet ervan!
Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic? Meld je dan nu aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en volg Foodaholic op Instagram & Facebook!
[wysija_form id=”3″]