O men… als ik ergens van kan blijven eten dan is het wel chips… Ik vind niet alle chips lekker, maar stiekem wel heel veel. Wij hebben dan ook vaak geen chips in huis. Dat is een soort zelfbescherming haha…
Afgelopen woensdag konden jullie al het pakketje zien uit de Foodybox waarmee je zelf chilisaus kon maken. Naast dit pakketje zat er ook chips in deze Foodybox en wel heerlijke boerderij chips met zeezout. Dit is van die heerlijke dikke chips.
Ik besloot om hiermee aan de slag te gaan.. althans… deze wilde ik natuurlijk opeten en dus besloot ik om er een heerlijke dipsaus bij te maken. Ideaal voor in het weekend. Lekker voor de tv met Netflix en een bakje chips.
Dit heb je nodig:
- halve kleine ui
- een halve theelepel suiker
- theelepel knoflookpoeder
- anderhalve theelepel gedroogde peterselie
- 3 eetlepels mayonaise
- een halve eetlepel water
- eventueel een snufje zout en peper
Zo maak je het:
- Snijd de halve ui heel fijn.
- Doe alle kruiden, de suiker, de ui en de mayonaise bij elkaar in een schaaltje en meng het goed door elkaar.
- Breng eventueel op smaak met wat extra zout en/of peper.
- Als de dipsaus te dik is voeg je de halve eetlepel water toe. Het wordt dat meer een soort sausje.
- Serveer bij de boerderij chips.
Geniet ervan!
Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic? Meld je dan nu aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en volg Foodaholic op Instagram & Facebook!