Een aantal jaar geleden was ik in Barcelona. Wat is dat toch een mooie stad. Mooie cultuur en fantastisch eten. Wij gingen vaak naar een tapaszaakje en daar namen wij standaard ook de gebakken chorizo. De chorizo was gebakken in rode wijn.
Toen ik een tijdje terug thuis besloot om chorizo te gaan bakken had ik geen rode wijn in huis, dus toen besloot ik om maar wat rosé te gebruiken en ja… Het was heerlijk!
Dit heb je nodig:
- chorizo
- rosé
Zo maak je het:
- Snijd de chorizo in plakjes en halveer ze.
- Zet een koekenpan op middelhoog vuur en verwarm/ bak de chorizo een aantal minuutjes, 3 ongeveer. Schenk wat rosé over de chorizo en bak de chorizo verder op laag vuur.
- Lekker om zo van te snacken, maar ook lekker op een broodje.
Geniet ervan!
Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s
Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien!