Afgelopen zomer was ik op vakantie in Italië. Vanaf het moment dat we hadden geboekt, had ik al zin in al die lekkere droge worsten en rauwe hammen. In Florence at ik dit broodje. Echt een aanrader is dit Turks brood met prosciutto crudo, mozzarella en rucola!
Dit heb je nodig:
- een stuk Turks brood
- 2 plakjes prosciutto crudo
- een paar plakjes mozzarella
- een handje rucola
- grillpan of grillplaat
Zo maak je het:
- Snijd het Turks brood open.Leg de plakken proscuitto crudo op het brood.
Verdeel de mozzarella over het brood. Leg als laatst de rucola op het belegde brood. - Leg het brood nog even in een grillpan of onder de grill totdat de mozzarella is gesmolten.
Geniet ervan!
Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s
Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien!