Een wrap als lunch is wat ons betreft altijd een goed idee. Zo ook deze wrap met carpaccio. Of je nou thuis luncht, een lunch mee moet werken naar je werk of bijvoorbeeld iets lekkers voor bij een picknick wil deze wraps zijn altijd een aanrader.
Zelf ben ik echt dol op carpaccio en misschien ben ik daarom wat bevoorrecht om deze wraps lekker te vinden. Tijdens een langdurige cursus een aantal jaar geleden vonden mijn collega’s deze wraps ook erg lekker en zo zaten we wekelijks allemaal aan de wraps.
Wrap met carpaccio – voor 2 wraps
Dit heb je nodig:
- 2 wraps
- 1 pakje rundercarpaccio
- 3 theelepels pesto
- balsamico
- 30 gram geroosterde pijnboompitten
- 1 kleine rode ui
- handje parmezaanse kaas snippers
- 60 gram rucola
Zo maak je het:
- Leg de wrap op een bord. Maak van de pesto en balsamico een mooie dressing. Dit maak je door een beetje balsamico bij de pesto te gieten en dit door elkaar te roeren. Let er wel op dat de dressing niet te dun wordt.
- Smeer de wrap in met de pesto-dressing. Beleg vervolgens de wrap met de helft van het pakje rundercarpaccio. strooi er wat pijnboompitjes over heen. Snijd de rode ui in kleine stukjes en strooi wat stukjes over de wrap. Verdeel wat rucola over de wrap en rol vervolgens de wrap op.
- Doe hetzelfde met de andere wrap. Snijd de wrap in kleine plakjes als je het als hapje serveert. Gebruik je de wrap als lunch kan je hem lekker doormidden snijden.
Geniet ervan!
Liefs, Daniëlle
Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.
Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk!